miércoles, 11 de septiembre de 2013

NOVA TEMPORADA


Nova temporada de “Flama Triato”

El grup de teatre “Flama Triato” torna als escenaris, i ho fará participant al XL Concurs de Teatre en Llengua Valenciana que organitza Junta Central Fallera. Enguany, i en compliment de les noves bases establides, el grup participará en dos categoríes, en la denominada “Obra Curta B” i en la categoría de “Obra Llarga”.

     El  dilluns 23 de Setembre de 2013 i al voltant de  les 22,30 hores, al Teatre de La Rambleta de Valéncia, s’alçará el teló per a Maribel Laguía, Amparo Caballero, Tomás Payá y Jose Miguel Martines,  que dirigits por Juan J. Vique, possarán en escena una adaptació de l’obra de Joan Alfons Gil Albors (“La plaça de Cánovas”),  i que  porta per titol “La plaça del Cedre”.

    Un mes més tard i concretament el dimarts 22 d’Octubre de 2013, a les 21,30 hores i també al teatre de La Rambleta,  el grup participará en la categoría d’obra “Llarga”, amb “Soc l’autentic trompellot”. Dirigits per Joan Vique, Oscar García, Voro Carsí, Paco Albert, Raúl Montesinos, Amparo Vique, Sarín Terrada i Fco. Jesús Sánchez, serán els encarregats de possar en escena esta divertida comédia.


  Vos convidém a tots al Teatre de La Rambleta de València i recordeu que l’entrada será “de bades”. Vos esperém

No hay comentarios:

Publicar un comentario